Webdesign Zaandam

kop koffie doen?

Op zoek naar een professionele, no-nonsense website?

Bij ons krijg je een foutloos werkende website die perfect functioneert op zowel mobiele als vaste apparaten. Daarnaast verzekeren we je van een snelle laadtijd en een professionele uitstraling.

Onze garanties

Op zoek naar webdesigners in Zaandam?

Zaandam, een stad in de provincie Noord-Holland, was voorheen een zelfstandige gemeente. Op 1 januari 2021 telde de stad 78.705 inwoners. Het is de grootste plaats in de gemeente Zaanstad wat betreft het aantal inwoners, terwijl Assendelft de grootste oppervlakte heeft.

Zaandam is gelegen aan beide zijden van de Zaan en wordt gekenmerkt door twee parallelle dijken: de Oostzijde en de Westzijde. Later werden er dwarspaden aangelegd, waardoor de molens verspreid over het gebied stonden. Een zekere vorming van het centrum heeft plaatsgevonden, vooral in de buurt van de Oostzijderkerk. In de 19e eeuw heeft verdere ontwikkeling van het centrum plaatsgevonden langs de Gedempte Gracht en enkele parallelle straten. Het centrum heeft inmiddels een duidelijke structuur gekregen dankzij het Inverdan-plan, een project dat het centrum en het stationsgebied heeft vernieuwd en opgeknapt.

De gemeente stimuleert de groei van ondernemingen in de regio door ruimte te bieden, waardoor veel ondernemers zich hier vestigen. Als je toevallig actief bent in deze regio en op zoek bent naar een nieuwe website, staan we klaar om je te helpen! Aarzel niet om een offerteaanvraag te doen. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Zij gingen je o.a. al voor.: