Webdesign Enschede

kop koffie doen?

Op zoek naar een professionele, no-nonsense website?

Bij ons krijg je een foutloos werkende website die perfect functioneert op zowel mobiele als vaste apparaten. Daarnaast verzekeren we je van een snelle laadtijd en een professionele uitstraling.

Onze garanties

Op zoek naar webdesigners in Enschede?

Enschede is een stad en gemeente in Twente, gelegen in het oosten van de Nederlandse provincie Overijssel.

De gemeente Enschede omvat naast de stad Enschede ook de dorpen Lonneker, Boekelo, Usselo, Glanerbrug en de buurtschap Twekkelo. Voor de adressering van brieven vallen al deze plaatsen onder de woonplaats Enschede. De gemeente telt 161.194 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) met circa 160 nationaliteiten. Hiermee is Enschede de grootste stad van Overijssel en qua inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

De oorspronkelijke gemeente Enschede had vanaf 1818 een zeer planmatige zeshoekige vorm, een van de meest planmatige vormen in Nederland, en was volledig omringd door de gemeente Lonneker. De grens werd in 1826 gemarkeerd door zes genummerde stenen palen van Bentheimer zandsteen. In 1884 werden delen van Lonneker geannexeerd, en in 1934 werd de rest van de gemeente Lonneker ook geannexeerd.

De gemeente Enschede werkt samen in de Regio Twente en is een van de oorspronkelijke deelnemers van de EUREGIO, het eerste regionale grensoverschrijdende samenwerkingsverband in Europa.

Zij gingen je o.a. al voor.: