Een ambitieus WordPress webdesignbureau

Flexibel en daadkrachtig.

WebLands is onderdeel van reclamebureau IDV en draait volledig zelfstandig. Met IDV bieden wij onze klanten complete trajecten aan van logo tot huisstijl en van social media tot online marketing. Ook hebben we veel websites en webshops ontworpen en gebouwd.

We willen echter ieder bedrijf met elk budget graag helpen en dus vonden we het tijd voor een aparte tak binnen IDV die zich helemaal focust op het ontworpen en bouwen van websites tegen een eerlijke prijs. Gebruik makend van slimme templates, zonder dure overheadkosten, gemaakt door gewoon een aantal gedreven professionals met gevoel voor webdesign en passie voor online marketing.

Onze garanties.

We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met je mee. Ondanks dat we een flinke groei hebben doorgemaakt, hebben we onze persoonlijke benadering behouden.

Persoonlijk

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Toch hebben we onze persoonlijke aanpak behouden. Je hebt één contactpersoon die graag met je meedenkt.

Creatief & flexibel

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en online marketing. Die kennis maakt ons creatief en flexibel. Geen bureaucratische onzin, maar snel spijkers met koppen slaan.

Plan van aanpak

Samen maken we een plan van aanpak. Vervolgens bouwen wij de website. Ook wat betreft hosting en onderhoud kunnen we je ontzorgen.

Goede support

Je website kun je gemakkelijk zelf beheren. Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan blijven we altijd bereikbaar voor vragen. Liever website-wijzigingen door ons laten doen? Geen probleem 🙂

Afspraak is afspraak

Je kunt bij ons rekenen op duidelijke en betrouwbare communicatie. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken. Ook als het om strakke deadlines gaat.

Met ons aan de slag?

Wil je informatie over ons aanbod of een van onze diensten? Of ben je een klant en heb je een vraag? Of wil je iets anders met ons delen? Neem contact met ons op!