Webdesign Hengelo

kop koffie doen?

Op zoek naar een professionele, no-nonsense website?

Bij ons krijg je een foutloos werkende website die perfect functioneert op zowel mobiele als vaste apparaten. Daarnaast verzekeren we je van een snelle laadtijd en een professionele uitstraling.

Onze garanties

Op zoek naar webdesigners in Hengelo?

Hengelo (Nedersaksisch: Hengel) is een plaats en gemeente gelegen in de landstreek Twente, in de provincie Overijssel. De gemeente telt 82.384 inwoners.

De stad Hengelo vormt het grootste gedeelte van de gemeente. In het zuidelijke deel van de gemeente bevindt zich het kerkdorp Beckum. Daarnaast vallen de buurtschappen Woolde (grotendeels) en Oele ook onder de gemeente. Hengelo werkt samen met andere gemeenten in de Regio Twente. Na Enschede, Zwolle en Deventer is Hengelo de vierde grootste stad van Overijssel.

Hengelo wordt beschouwd als een (voormalige) industriestad. Vanwege de vele werkgelegenheid die de stad in het verleden bood in de metaalindustrie, kreeg Hengelo de bijnaam ‘metaalstad’.[1] Daarnaast hebben zich van oudsher grote elektrotechnische en chemische bedrijven in de stad gevestigd. 

De gemeente stimuleert de groei van ondernemingen in de regio door ruimte te bieden, waardoor veel ondernemers zich hier vestigen. Als je toevallig actief bent in deze regio en op zoek bent naar een nieuwe website, staan we klaar om je te helpen! Aarzel niet om een offerteaanvraag te doen. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Zij gingen je o.a. al voor.: