Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit, hoe duidelijk we ook proberen te zijn. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Websites

Dit is geheel afhankelijk van de exacte wensen. Wanneer we een eenvoudige website bouwen die bestaat uit grofweg 5-6 pagina’s zonder maatwerk functionaliteiten dan kost dat ongeveer 1500 - 2000 euro. Wanneer er veel unieke pagina’s gebouwd moeten worden met diverse functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en/of andere maatwerk modules, dan liggen de kosten grofweg tussen de 2500 – 6000 euro. Om een concreet antwoord op deze vraag te krijgen, kun je het beste een offerte aanvragen. Onze offertevoorstellen zijn altijd vrijblijvend en gratis. Daarnaast proberen we ook mee te denken met wat haalbaar is binnen jouw budget. Zo kunnen we samen kijken hoe we tot het beste eindresultaat kunnen komen.

Graag ontvangen wij de teksten voor op de website en eventueel beeldmateriaal voordat we aan de slag gaan met de bouw van de website. Mocht je liever zelf geen website teksten schrijven, dan hebben wij ook een tekstschrijver die je hierbij kan ontzorgen. We raden altijd aan om op websites zo veel mogelijk eigen beeldmateriaal te gebruiken. Wanneer er geen beeldmateriaal is, dan kiezen we er vaak voor om stockfoto’s te gebruiken van diverse gratis en betaalde commerciële beeldbanken. In dat geval kunnen wij het beeldmateriaal bij elkaar zoeken of mag jij dit zelf doen en vervolgens aanleveren.

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren van andere webdesignbureaus. We zijn kleinschalig en hebben daarmee onze persoonlijke aanpak kunnen behouden. Wij zijn geen massa-bureau waarbij er gelijktijdig tientallen projecten lopen. In plaats daarvan proberen wij slechts drie tot vier lopende projecten op hetzelfde moment te hebben. Hierdoor kunnen wij de tijd nemen voor iedere opdrachtgever. Daarnaast zijn er op dit moment veel ‘cowboy’ webdesignbureaus die het aan specialistische kennis ontbreekt. Dit zijn bedrijven die voor iedere klant hetzelfde template gebruiken, twee kleuren aanpassen, teksten erop knallen en de website live zetten. Wij proberen ons te onderscheiden door unieke websites te bouwen met een aansprekend design waarbij functionaliteit voorop staat. Een resultaatgedreven website zonder te veel ditjes en datjes, maar met snelle laadtijden. Door onze actuele kennis zorgen we ervoor dat jij je concurrent voor blijft. Dit doen we al ruim 20 jaar voor honderden verschillende opdrachtgevers. We helpen ambitieuze organisaties uit heel het land dus schroom niet om ons een berichtje te sturen! 

Jazeker! Sterker nog, tegenwoordig is je mobiele website minstens even belangrijk als je desktop-site. Wij zorgen ervoor dat jouw website op alle schermformaten goed vertoond wordt. Zowel tablet, desktop als mobiel dus. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles razendsnel laadt en de gebruiker dus een optimale ervaring heeft.

Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van webdesign, maar bieden ook ondersteuning op het gebied van andere online marketing expertises. Denk daarbij aan zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media beheer. Daarnaast kunnen we je helpen op het gebied van fotografie en video en het schrijven van goede webteksten. Op deze manier kunnen wij een volledige ontzorging bieden. Wil je beter gevonden worden of een sterke advertentiecampagne op laten zetten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

We zijn in Wormerveer gevestigd, gemeente Zaanstad, net onder de rook van Amsterdam. Graag op kantoor de mogelijkheden doorspreken? Wij komen graag langs om kennis te maken en te kijken of we je verder kunnen helpen bij het verbeteren van je online vindbaarheid. Wij werken landelijk.

Wij proberen een vlotte doorloopsnelheid in projecten te houden. Dat wil zeggen: wanneer je akkoord gaat met de offerte proberen we binnen twee weken een eerste opzet rond te maken. Daarbij bouwen we de homepage en vaak een andere pagina. Hierna volgt een feedbackronde waarbij we gelijk je feedback doorvoeren en de andere pagina’s in een vergelijkbare consistente stijl doorontwikkelen. Afhankelijk van het aantal pagina’s en het aantal maatwerk functionaliteiten die we in moeten bouwen, kun je het beste rekenen op een termijn van 4 tot 6 weken voordat de website live kan gaan. Dit is ook geheel afhankelijk van hoe snel je zelf de websiteteksten en eventueel beeldmateriaal gereed hebt voor de website. Heb je alles al goed voorbereid en kant en klaar? Dan kun je binnen 1 week live zijn!

Wij doen niet alleen webdesign, maar bieden ook domeinregistratie, hosting en website onderhoud. Kortom, wij kunnen ook een domeinnaam voor je vastleggen en de hosting voor je uit handen nemen. In onze offertevoorstellen doen we veelal gelijk een concreet voorstel wat het zou kosten om ook ons onderhoudspakket af te nemen. Schroom dus niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze hosting en onderhoudskosten liggen tussen de 50 – 75 euro per maand afhankelijk van de omvang van de website.

Het is zeker mogelijk om een website na oplevering zelf aan te passen. Wij hebben een eigen thema ontwikkeld dat erg gebruiksvriendelijk is. Teksten wijzigen, afbeeldingen aanpassen of blogs aan je nieuwsmodule toevoegen? Dit gaat allemaal super eenvoudig. Mocht je het prettig vinden, dan bieden we ook ondersteuning na oplevering van de website. Wij kunnen dan ook wijzigingen voor je doorvoeren. Daarnaast bieden we vaak een 1-op-1 begeleidingssessie waarbij we laten zien hoe je wijzigingen kunt maken aan je website. Deze sessie kunnen we opnemen en na afloop opsturen, zodat je altijd terug kunt kijken hoe je wijzigingen kunt maken aan jouw website. En als je toch nog vragen hebt dan kan je ons altijd telefonisch of per mail alsnog bereiken.

Wij verstaan hieronder het complete traject van het maken van een conceptueel voorstel tot de ontwikkeling van de uiteindelijke website. Het WordPress framework is de basis van iedere website. Wij hebben voor het WordPress framework een eigen thema ontwikkeld waarmee wij alle websites bouwen. Benieuwd naar wat we zoal gebouwd hebben? Neem een kijkje op de pagina met werk.

Wij staan voor transparantie en zullen prijzen altijd netjes van tevoren communiceren. Qua kostenstructuur hanteren we voor de bouw van kleinschalige websites (5-10 pagina’s) vaste prijzen. Kortom, geen vage ureninschattingen met allerlei kleine lettertjes, maar een concrete prijs waar we niet overheen gaan. Bij grootschaligere projecten is het soms lastiger om exacte wensen vooraf helemaal goed in kaart te brengen. Wanneer dit niet haalbaar is, dan zullen we altijd netjes de geschatte kosten offreren met een prijsrange waar we in ieder geval niet boven zullen komen. Op die manier voorkomen we verrassingen en weet iedereen wat hij kan verwachten. Voor onze hosting- en onderhoudspakketten werken we met jaarlijkse factureringen en kun je na 12 maanden halfjaarlijks opzeggen. In sommige gevallen kunnen we hier – op verzoek van de opdrachtgever – van afwijken. Wil je een globale indicatie hebben? Kijk dan eens op onze pagina met prijzen.

Wij hebben zowel ervaring in de bouw van zakelijke als informerende websites. Daarnaast hebben we ook de kennis in huis om webshops te bouwen. Benieuwd naar wat voor websites we zoal gebouwd hebben? Neem een kijkje op onze projectenpagina om een impressie van reeds voltooide projecten te bekijken.

SEO /SEA / Online marketing

Bij zoekmachine adverteren koop je advertentieruimte op Google en verschijnt je website onder het kopje met advertenties en betaal je per klik aan Google. Bij zoekmachine optimalisatie betaal je geen klikkosten en scoor je hoog in Google in het ‘organische’ deel omdat Google jouw website als meest relevant en autoritair ziet voor de zoekterm. Dit kun je alleen bereiken door betere teksten op je website te hebben, een gebruiksvriendelijkere website en een goede reputatie te krijgen.
Wij onderscheiden ons op verschillende manieren van andere webdesignbureaus. We zijn kleinschalig en hebben daarmee onze persoonlijke aanpak kunnen behouden. Wij zijn geen massa-bureau waarbij er gelijktijdig tientallen projecten lopen. In plaats daarvan proberen wij slechts drie tot vier lopende projecten op hetzelfde moment te hebben. Hierdoor kunnen wij de tijd nemen voor iedere opdrachtgever. Daarnaast zijn er op dit moment veel ‘cowboy’ webdesignbureaus die het aan specialistische kennis ontbreekt. Dit zijn bedrijven die voor iedere klant hetzelfde template gebruiken, twee kleuren aanpassen, teksten erop knallen en de website live zetten. Wij proberen ons te onderscheiden door unieke websites te bouwen met een aansprekend design waarbij functionaliteit voorop staat. Een resultaatgedreven website zonder te veel ditjes en datjes, maar met snelle laadtijden. Door onze actuele kennis zorgen we ervoor dat jij je concurrent voor blijft. Dit doen we al ruim 20 jaar voor honderden verschillende opdrachtgevers. We helpen ambitieuze organisaties uit heel het land dus schroom niet om ons een berichtje te sturen! Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Lees gerust de Google Reviews. We worden beoordeeld met 4.8 sterren.
Hoe lang een SEO-traject duurt hangt geheel af van zowel de uitgangssituatie als de doelen. Wanneer je reeds een goede website hebt, enige backlinks al hebt verkregen en goede wetteksten hebt, dan is het minder werk om de website te optimaliseren. We kunnen dan gelijk meer aandacht besteden aan het verbeteren van de reputatie van de website middels lintbuilding. Daarnaast geldt ook dat de duur van het traject afhangt van de gewenste resultaten. Wanneer je op een zoekwoord wil scoren waar nog niet heel erg veel concurrentie zit, dan zal het traject eerder afgerond zijn dan wanneer je in een zeer concurrerende markt wil scoren. We maken vooraf altijd een prognose van de verwachte trajectduur. Dit is slechts een inschatting, maar geeft wel een goed beeld van de trajectduur.
Op basis van een eerste gesprek doen wij een concreet en scherp voorstel. Daarin lichten we toe wat we voor je kunnen doen, welk prijskaartje daar aan hangt en hoe lang de trajectduur is. Als dit voorstel in lijn is met je verwachtingen, gaan we graag voor je aan de slag. Daarbij hebben we maandelijks meerdere contactmomenten waarin we resultaten delen, mogelijkheden bespreken en zo gezamenlijk de beslissingen maken die het beste zijn voor jouw organisatie.
Wij geloven in onze diensten en hanteren slechts kortlopende contracten. Kortom, je zit maximaal 6 maanden vast aan een SEO/SEA traject, aangezien dat de minimale duur is om enig resultaat te behalen. Na deze periode kan je maandelijks opzetten zonder dat we nog extra kosten rekenen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat we niet met langdurige (meerjaarlijkse) contracten werken, zorgen we ervoor dat we er iedere maand het maximale aan doen om mooie resultaten te boeken. Hierdoor zorgen we dat je de concurrentie voorblijft 😉

Hosting

Wat is inbegrepen?

Met voldoende schijfruimte en bandbreedte

Waarbij jij de eigenaar blijft van de domeinnaam

Zodat je zoveel kunt mailen als je wilt

Zodat je beschermd bent tegen beveiligingslekken

Zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken

Voor de veiligheid van jou en je bezoekers

Door ons als je er even niet meer uitkomt